Tyhjä

Yhteensä: 0,00 €

Olet täällä

Jyväskylä sInfonia waltteri torikka

15,00 €

Levyn hinta sisältää postituksen.

Waltteri Torikan ensimmäinen joululevy julkaistiin syksyllä 2018. Jyväskylä Sinfonian kanssa Laukaan kirkossa äänitetty korkeatasoinen Sydämeni joulu -niminen levy pitää sisällään yhdeksän kappaletta. Levyn on tuottanut Janne Huttunen ja kapellimestarina toimii Ville Matvejeff.

Suurin osa albumin lauluista on kaikille tuttuja joululauluklassikoita Torikan upeina tulkintoina. Mukana on myös kaksi aivan uutta laulua sekä Waltterin tekemä uusi käännös I’ll Be Home for Christmas -klassikkoon. Ensimmäisenä singlenä julkaistava Kylmään sydämeen on koskettava moderni klassikko ja Ei mitään hätää -duetto Kaija Koon kanssa tuo lohtua ja turvaa joulun keskelle. Tunnettuja suomalaisia sävelmiä ovat muun muassa Varpunen jouluaamuna, Sylvian joululaulu sekä Oi jouluyö.

Levylle saatiin kotimaisten huippunimien lisäksi sovittajaksi myös brittiläinen James Sherlock, joka on työskennellyt muusikkona ja sovittajana muun muassa laulajalegenda Shirley Basseyn kanssa. Muun muassa Have Yourself a Merry Little Christmas kuullaan levyllä hänen sovituksenaan.

Waltteri Torikka on Suomessa ja ulkomailla uraa luova uuden sukupolven ooppera- ja konserttilaulaja. Hänen debyyttialbuminsa Sydän Jyväskylä Sinfonian kanssa (2015) oli suurmenestys: se myi platinaa, yli 30 000 kappaletta ja vuonna 2016 julkaistu, Jyväskylä Sinfonian kanssa tehty albumi Rakkaus on myös ylittänyt kultarajan.

Varasto: 
100