Avustaja: Sirkusta ja pyörätuunausta

0,00 

Avustajalippu Sirkusta ja pyörätuunausta.

Avustaja (tulkki, vammaisen tai liikuntarajoitteisen ohjaaja) todennetaan lippujen tarkastuksen yhteydessä avustettavan EU:n vammaiskortilla.

sunnuntai 9.6. klo 11-12.30, Lounaispuisto, Seminaarinkatu 34, Jyväskylä

Sirkusesitys TT-1000 klo 11 (kesto 30 min)

TT-1000 -esityksessä yleisö pääsee aikakoneella matkalle eri ulottuvuuksiin! Tulevaisuuden katusirkus on täällä! Mitä syntyy, kun yhdistetään vipulautahyppyjä, pomppivia esineitä ja pala värikästä hulluutta? Duo Color Express on kahden akrobaatin, Teemu Skönin ja Lassi Tauriaisen, muodostama ryhmä. Ryhmä tunnetaan rämäpäisestä akrobatiasta ja luovan leikkisästä otteesta luoda koko perheen esityksiä. Kaikenikäisille, jotka pitävät räväköistä tempuista!

Tuunaa pyöräsi kesäkuntoon -työpaja klo 11.30-12.30

Aja pyöräsi TaidePiiLOn varikolle ja viimeistele fillarisi kesäkuntoon erilaisin tarroin, teipein ja pillein. Ja ei muuta kuin radalle! Työpajaa varten ei välttämättä tarvitse olla omaa pyörää mukana, tuunaukset voi viedä kotiin ja kiinnittää omaan menopeliin.

Lippu sisältää sirkusesityksen ja pyörätuunauspajan. Sotilaskodin kahvila-autosta voit ostaa edulliset herkkumunkit, mehua, kahvia ja muita herkkuja.

Tapahtuma on osa 7.-9.6.2024 järjestettävää LystiKylä-festivaalia.

400 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 41067-A